Theateropstellingen

TheO-theateropstellingen is een vernieuwende methodiek die de kracht van systemisch opstellingenwerk (cfr. Hellinger) combineert met de magie en dynamiek van het theater. In samenwerking met opsteller Rik Verschueren en een ploeg van ervaren spelers, ontwikkel(d)en we deze werkvorm sinds 2010.  Sindsdien vindt ze haar weg in talloze organisaties, bedrijven en projecten. Een TheaterOpstelling biedt op een ervaringsgerichte en visuele manier inzicht in (vaak onbewuste) dynamieken die spelen binnen je organisatie of project. Tegelijk maakt TheO nieuwe mogelijkheden zichtbaar.

Theateropstellingen creëren op korte tijd een gemeenschappelijke en betekenisvolle ervaring voor alle betrokkenen: je ziet en ervaart ter plekke hoe het systeem blokkeert en hoe het opnieuw in beweging kan komen. Deze rechtstreekse ervaring zorgt voor een breed draagvlak voor lerende dialoog en een grote actiebereidheid.  TheO wordt ingezet in verander- en ontwikkelingstrajecten bij ondernemingen, openbare besturen, diverse organisaties en samenwerkingsverbanden waar de authentieke betrokkenheid van een brede groep van actoren en stakeholders een prioriteit is.

Lees meer op www.theateropstellingen.be

 

 

Getuigenis

Inspiring, energetic, helpful, personal and very valuable. ‘Gil is a fantastic coach – while making it a teamworkshop she also focuses on to individuals – she creates a very open, positive, valuable atmosphere. Would love to learn more with Gil.

Cristina Umani
Lees meer ...