Spreken met impact

'Gaan staan' voor een publiek is niet ‘vanzelfsprekend’.  Of het nu gaat om een presentatie voor je team of leidinggevende(n), een les voor je studenten of een lezing tijdens een groots event, alle ogen zijn op jou gericht en je voelt de torenhoge verwachtingen op je schouders drukken.

Jij wil op dat moment rust en zelfvertrouwen uitstralen. Je wil dat het publiek geboeid naar je luistert en dat je verhaal helder en gestructureerd overkomt. Je wil vragen achteraf professioneel kunnen beantwoorden en zo maximaal impact hebben.  Dat kan.

Zowel op individuele basis alsook in een kleine groep (maximum 7 personen) laat ik je graag ervaren hoe je op een professionele en energieke manier een presentatie kan geven.  Persoonlijke en gerichte feedback geeft je dieper inzicht in hoe jij als spreker overkomt en hoe je je impact kan vergroten.  Concrete handvaten geven je (meer) zelfvertrouwen en leren je spreken van binnenuit.  Camera-opnames spiegelen na elke sessie je groei en evolutie.

Extra: aanbod voor sprekers in leidinggevende functies, i.s.m. Tamara Lenaerts

Very useful training. A great way of challenging yourself on a professional and personal point of view. Learnings and tips that you will keep with you forever.

Elena Balestra
Community manager at the European Venture Philanthropy Association (Evpa)

 

Getuigenis

Ik heb Gil meermaals in groepen "live" aan het werk gezien. Zij stimuleert en activeert mensen om in beweging te komen.  Ze coacht medewerkers in organisaties bij het ontdekken van hun kracht en mogelijkheden, in een richting die voor hen mogelijk is.

Beli De Meyer
Lees meer ...