Kader

In de afgelopen jaren genoot ik talloze opleidingen en trainingen rond communicatie, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en authentiek leiderschap. Ik werkte als trainer, coach en docent bij diverse organisaties en bedrijven en ontwikkelde vervolgens mijn eigen opleidingstrajecten. Ik bouwde ervaring op met zeer diverse doelgroepen waaronder HR-managers, leidinggevenden, docenten,  hulpverleners, ambtenaren en studenten.

In het werken met groepen en teams, breng ik het potentieel van elk individu in contact met dat van de andere groepsleden.  Op dat moment ontstaat iets geheel nieuws. Je ervaart hoe je eigen, unieke mogelijkheden bijdragen aan het grotere geheel. Verbonden met jezelf én met anderen, ontstaat nu een nieuw soort kracht: de mogelijkheid om jezelf te overstijgen.

Het is telkens opnieuw krachtig om te ervaren hoe deelnemers die zich veilig en gesteund voelen in een groep, onvermoede kwaliteiten in zichzelf ontdekken.  Hierdoor groeit het zelfvertrouwen in een mum van tijd.  De ervaring van verbondenheid leidt naar authentieke kracht en integriteit, in jezelf én in je organisatie.

De trajecten combineren uitgebreide kennis met persoonlijke passie. Ze zijn zowel wat betreft inhoud als duur aan te passen op maat van uw vraag. Neem gerust contact op voor gedetailleerde info.

 

 

 

 

 

Getuigenis

Inspiring, energetic, helpful, personal and very valuable. ‘Gil is a fantastic coach – while making it a teamworkshop she also focuses on to individuals – she creates a very open, positive, valuable atmosphere. Would love to learn more with Gil.

Cristina Umani
Lees meer ...