Training en opleiding

In de afgelopen jaren genoot ik talloze opleidingen en trainingen rond communicatie, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en innerlijk leiderschap. Ik werkte als trainer, coach en docent bij diverse organisaties en bedrijven en ontwikkelde vervolgens mijn eigen opleidingstrajecten. Ik bouwde ervaring op met zeer diverse groepen waaronder HR-managers, leidinggevenden, hulpverleners, ambtenaren en studenten, zowel in de profit als non-profit-sector.

In alles wat ik doe, tracht ik mensen dichter bij hun eigen kracht en potentieel te brengen. In het werken met groepen breng ik dit individuele potentieel in contact met dat van anderen.

Op dat moment ontstaat iets geheel nieuws. Je ervaart hoe je eigen, unieke mogelijkheden bijdragen aan een groter geheel. Verbonden met jezelf én met anderen, ontstaat nu een nieuw soort kracht: de mogelijkheid om jezelf te overstijgen.

Het is telkens weer prachtig om te mogen ervaren hoe deelnemers die zich veilig en gesteund voelen in een groep, onvermoede kwaliteiten in zichzelf ontdekken waardoor het zelfvertrouwen groeit. Het is deze ervaring van verbondenheid die leidt naar ware authentieke kracht en integriteit. In jezelf en in je organisatie.

De trajecten combineren uitgebreide kennis met persoonlijke passie. Ze zijn zowel wat betreft inhoud als duur aan te passen op maat van uw vraag. Neem gerust contact op voor gedetailleerde info.

 

Getuigenis

Tijdens de workshop communicatievaardigheden creëerde Gil een heel open en vertrouwelijke sfeer. Deze stimuleert om volledig jezelf te zijn en open te staan voor nieuwe dingen, waardoor je bereid bent om je eigen grenzen te verleggen. Door haar persoonlijke en dynamische aanpak haalt ze het beste uit elk individu naar boven. Het was een zeer fijne en leerrijke ervaring.

Niels Bessemans
Lees meer ...