Getuigenissen

Je zei het niet, je deed het niet, je was het gewoon. De oefeningen maakten de beleving volledig. Je hebt me echt geraakt.

Bart Lemey
Ondernemerscoach - Coördinator bij Starterslabo West Vlaanderen


‘Gil heeft de gave haar scherpe en fijnzinnige analyse over te brengen op een zeer expressieve, positieve en verteerbare manier. Je voelt als het ware onmiddellijk wat ze bedoelt, wat maakt dat het nazindert en blijft hangen. Fijn samenwerken.

Joost Callens
CEO Durabrik


Inspiring, energetic, helpful, personal and very valuable. ‘Gil is a fantastic coach – while making it a teamworkshop she also focuses on to individuals – she creates a very open, positive, valuable atmosphere. Would love to learn more with Gil.

Cristina Umani
Marketing Development Director at the European Venture Philantrophy Association (Evpa)


Door het creëren van een veilige omgeving, door de interactieve en enthousiaste manier van lesgeven en door sterk in te spelen op de leefwereld van de studenten, stimuleert Gil de studenten om hun communicatieve mogelijkheden en grenzen te verkennen. De gedetailleerde individuele feedback die zij hierbij meegeeft aan de studenten, versterkt dit leertraject. Gil belichaamt wat ze aanleert.

Ann Van Loey
Hoofddocent aan de faculteit bio-ingenieurswetenschappen, KU Leuven, Coördinator opleidingsmodule "Presentatievaardigheden"


An inspiring journey led by an experienced trainer. Gil created a safe environment, meant to let you experience an out-of comfort-zone situation

Christine Castille
Community and Communication Director at the European Venture Philanthrophy Association (Evpa)


Ik heb Gil meermaals in groepen "live" aan het werk gezien. Zij stimuleert en activeert mensen om in beweging te komen.  Ze coacht medewerkers in organisaties bij het ontdekken van hun kracht en mogelijkheden, in een richting die voor hen mogelijk is.

Beli De Meyer
Zelfstandig consultant-trainer


Gil bekijkt aangeboden vragen professioneel kritisch. Vanuit een nieuwsgierige insteek verkent ze goed de context. Eens aan de slag luistert ze vol interesse en werkt op een empathische manier naar een resultaat toe.

Tom Dijckmans
Beleidsmedewerker Human resources aan de Karel de Grote- Hogeschool


The training was both helpful in developing speaking skills as in giving us insights into the personalities of the other team members. That’s why Gil’s course is at the same time a powerful team building exercise.

Dr Lisa Hehenberger
Research and Policy Director at the European Venture Philanthrophy Association (Evpa)


An eye-opening experience, which makes it crystal clear that the tric of an excellent speaker is to be himself

Kurt Peleman
CEO at the European Venture Philanthrophy Association (Evpa)


De workshop ‘Spreken met Impact’ was een bijzonder leerrijke ervaring. Het gebeurt zeer weinig dat je op zo'n korte tijd zoveel kan leren. Ook het groepsgevoel werd versterkt gedurende de workshop, daar je elkaar op een nieuwe manier leert kennen. Het gebruik van de videocamera is ook echt een zegen omdat je jouw prestatie achteraf zelf kan beoordelen. Hierdoor kan je de gekregen feedback ook koppelen aan je vorige prestatie en leer je een pak meer.

Yannick Vervoort
student KUL, bio-ingenieurswetenschappen


Boeiende, intensieve onderdompeling op een zachte en veilige manier aangebracht. Een oprechte uitnodiging zonder druk.

Katrien Boon


Er wordt bij iedere sessie enorm ingespeeld op recente ervaringen waardoor de aangeleverde tips/oplossingen ook onmiddellijk kunnen worden gebruikt. Er is geen vaste agenda waardoor er bij ieder punt zo lang als nodig wordt stil gestaan. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de zaken waar ik het meest tegen aanloop meteen worden aangepakt, en bij ieder volgende sessie worden bijgestuurd. Ik voel me nu een stuk beter dan bij aanvang van het traject.

Stefaan Breda
Regional service manager, Motrac Handling and Cleaning


Very useful training. A great way of challenging yourself on a professional and personal point of view. Learnings and tips that you will keep with you forever.

Elena Balestra
Community manager at the European Venture Philanthropy Association (Evpa)


Tijdens de workshop communicatievaardigheden creëerde Gil een heel open en vertrouwelijke sfeer. Deze stimuleert om volledig jezelf te zijn en open te staan voor nieuwe dingen, waardoor je bereid bent om je eigen grenzen te verleggen. Door haar persoonlijke en dynamische aanpak haalt ze het beste uit elk individu naar boven. Het was een zeer fijne en leerrijke ervaring.

Niels Bessemans
student KUL, bio-ingenieurswetenschappen


Zeer nuttige en aangename training in spreken voor publiek. Gil leert je je sterke eigenschappen in de verf te zetten en je minder sterke punten om te buigen tot iets positiefs. Ik leerde een andere dimensie van communicatie kennen, waardoor ik voortaan veel zelfzekerder en overtuigender voor een publiek sta.

Saartje Boutsen
Public and private policy development bij Vredeseilanden